Tulokset 2023

 

VUOSI 2023

MEJÄ

MEJÄ:n kilpailukausi on päättynyt, joten on siis yhteenvedon aika kaudesta. Charmi starttasi 13 ja Lumo viisi kertaa. Näistä starteista peräti seitsemän oli arvokisoissa. Muut lauman jäsenet pääsivät harjoitusjäljille.

Charmi teki kaikista kokeista, yhtä lukuun ottamatta, VOI1-tuloksen, saaden myös vuoden ainoan täydet 50 pistettä (VOI-luokka) kaikista tollereiden starteista. Arvokisamenestys oli aivan huikeaa, se alkoi Keuruulta tollereiden mejä-mestaruuden voitolla, siitä Satakunnan piirinmestaruuteen Karvialla sekä noutajarotujen mejä-mestaruuteen Tuusniemellä. Kauden päätti loistava menestys SM-kisoissa, missä ensin karsintakisan kakkossija (2/19) ja finaalissa palkintopallille SM-PRONSSIA!

Lumo osallistui viimeisen kerran kokeisiin. MEJÄ-ura päättyi upeasti neljään VOI1- ja yhteen VOI2-tulokseen. Tollerimejässä ja PM-mejässä molemmissa sijalle 5/7.

Vuoden mejä-koira virallisiin tuloksiin palataan ensi vuoden alussa, mutta eiköhän ykkössija kuitata niin tollereiden kuin Satakunnan ja Pirkanmaan noutajakoirayhdistysten kisassa :-)

 

TAVOITTEET:

Olen vuoden alussa määritellyt tavoitteet kyseiselle vuodelle. Edellisten vuosien aikana tavoitteet on pääosin saavutettu ja monelta osin ylitetty. Nyt on oikeastaan niin paljon saavutettu, etten halua enää tavoitteita asettaa. Toiveena esitän, että veteraanimme saisivat vielä lauman mukana terveinä mahdollisimman pitkään viettää.